06.05.2024

Galavečer Hokejista sezony prozradí, kdo se stane králem extraligových hokejistů

Hokejista sezony

Redakce O2 TV Sport

Jedno z historicky nejnapínavějších play off Tipsport extraligy ledního hokeje nabídlo neskutečnou podívanou a za sezonou 2023/2024 tak už zbývá jen udělat závěrečnou tečku. V rámci slavnostního galavečeru Hokejista sezony budou oceněny individuální výkony nejlepších extraligových borců. Tato prestižní událost se koná v úterý 7. května 2024. Od 18.30 hodin nabídne galavečer O2 TV Sport v přímém přenosu.

Vedle hlavního ocenění „Hokejista sezony“ budou vyhlášeni také nejlepší obránce, brankář, trenér, nováček, rozhodčí, vítěz Zlaté helmy KB a O2 TV Sport udělí cenu za oddanost hokeji.

Vybraní hráči se mohou těšit na originální skleněné trofeje z dílny rodinného podniku založeného legendárním umělcem Jiřím Pačinkem, jehož vášeň pro sklo a umění přetrvává už spoustu let.

Jednou z velkých novinek letošního ročníku bude představení Klubu legend ELH ku příležitosti 30. výročí vzniku APK LH. Více se hokejová veřejnost dozví během přímého přenosu.

Zveme ke sledování pořadu všechny hokejové fanoušky, kteří se tak mohou připojit k oslavám a vyjádření uznání pro všechny oceněné hráče a trenéry.

Výsledky ankety budou po konci pořadu k dispozici na webu: www.hokejistasezony.cz.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME