22.09.2022

Olomouc doma přivítá Spartu

HC Olomouc / Daniel Klement

Redakce O2 TV Sport

Už třetí kolo je na programu ve čtvrtek 22. září, O2 TV Sport přinese přímým přenosem duel Olomouce se Spartou.

Hanáci nejprve v Plzni vyhráli 2:1 a následně stejným poměrem zdolali i Mladou Boleslav. „Už od zápasu v Plzni tým šlape, jedou nám nohy a cítíme se dobře. S Mladou Boleslaví to byl těžký a ubojovaný zápas, ale zkušenostmi jsme soupeře v určitých pasážích předčili. Rozhodně musíme zapracovat na přesilovkách. Máme další kola k tomu, abychom se v nich zlepšili. Když si přesilovkami pomůžeme, bude to pro nás jednodušší,“ řekl útočník Pavel Musil pro klubový web.

Na olomoucké hokejisty nyní čeká jeden z aspirantů na titul. „Sice to bude v televizi, ale ta fanouškům rozhodně nenahradí zážitek z hokeje přímo v hale. Necháme tam všechno a uvidíme, na co to bude stačit,“ dodal.

Sparta v úvodním kole prohrála 2:4 v Mladé Boleslavi, kde vyslala pouze střel na branku. V neděli dokázala před 8214 fanoušky porazit Litvínov 3:0.

„Je úplně jedno, jaký je to zápas, výhra je vždycky super. Já jsem samozřejmě jedině rád, že jsem se dočkal své první výhry takhle brzo. Výhra takřka hned na začátku sezony je skvělá. Spadl nám kámen ze srdce. Chtěli jsme vyhrát i kvůli fanouškům, kteří přišli v hojném počtu a byli skvělí,“ prohlásil brankář Jakub Kovář pro www.hcsparta.cz.

Jedním z hlavních témat předzápasového studia bude obsazení sparťanského brankoviště. „U olomouckého týmu se s expertem Miloslavem Gureněm pobavíme o vlivu odchodu Davida Krejčího,“ prohlásil moderátor utkání Jan Velart s tím, že reportér Jakub Koreis vyzpovídá Jakuba Krejčíka a Matouše Menšíka.

Začátek studia: 17.30 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Miloslav Gureň. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportér: Jakub Koreis.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME