29.07.2022

Technologické novinky, pořad F:INITO i předligové preview. O2 TV Sport vstupuje do další sezony FORTUNA:LIGY

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

Do nového ročníku české nejvyšší fotbalové soutěže si stanice O2 TV Sport připravila hned několik novinek. Všechny zápasy nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže odvysílají i v ročníku 2022/2023 exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Pokračujeme ve výrazné podpoře českého fotbalu, který vysíláme již sedmým rokem. Každou sezonu investuje O2 TV do produkce FORTUNA:LIGY přes 80 milionů korun, ať už se jedná o moderní HD přenosové vozy, doprovodná zápasová studia či pořady jako je například show TIKI-TAKA. Fanoušci se nadále mohou těšit na technologické inovace. Všechny stanice nově odbavujeme z moderního pracoviště, které nám umožní kvalitnější výrobu všech formátů. Ve studiu představíme nové prvky v rozšířené a virtuální realitě s 3D grafikou a budeme nadále využívat i unikátní kamerový systém O2 TV Cable CAM,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Nová sezona odstartuje na O2 TV Sport již v pátek od 20.00 hodin, kdy moderátoři Petr Svěcený a David Sobišek nabídnou speciální devadesátiminutové preview. Chybět nebudou názory expertů, souhrny letních přestupů ani rozbory všech týmů. „Věříme, že pro řadu fotbalových fanoušků bude náš pořad tím správným začátkem. Koncipujeme ho jako interaktivní, promluví v něm řada zajímavých osobností jako třeba Pavel Horváth, Tomáš Holeš či naši experti Jakub Podaný s Davidem Holoubkem,“ prozradil David Sobišek, šéfeditor fotbalové redakce O2 TV Sport.

První zápasy FORTUNA:LIGY jsou na programu v sobotu 30. července, stanice O2 TV Sport v rámci svého hlavního programu odvysílá zápasy FC Baník Ostrava – 1. FC Slovácko a FK Teplice – FC Viktoria Plzeň, studiem diváky provede Petr Svěcený. O den později, kdy studio moderuje Michal Hrdlička, přijdou na řadu duely FC Hradec Králové – SK Slavia Praha a AC Sparta Praha – FC Slovan Liberec. Všechna ostatní utkání poskytne O2 TV Fotbal ve své multidimenzi.

V sobotu i v neděli ve 21.30 hodin uzavře odehrané duely pořad F:INITO, který bude trvat 45 minut a přinese aktuální sestřihy a ohlasy. Tradičně v pondělí od 20.00 hodin se o slovo přihlásí oblíbená zábavná show TIKI-TAKA.

„Máme za sebou již 178 premiérových dílů, do nichž přišlo téměř 320 osobností ze světa sportu, kultury i showbyznysu. A kromě zábavy přináší také pomoc. Za uplynulou sezonu přispěje O2 TV Sport se svou show TIKI-TAKA celkem 289 000 korun na vybrané charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA. Za celou dobu natáčení jsme vybrali celkem 1,3 milionu korun,“ uvedl s velkým poděkování všem, kteří přispěli, Petr Svěcený, šéfredaktor stanice O2 TV Sport a hlavní tvář show TIKI-TAKA.

V srpnu přichází nová komunikační kampaň zaměřená na televizi O2 TV, ve které nechybí ani hlavní ambasador Petr Čech. Jeden z nejúspěšnějších brankářů se v příštích týdnech objeví na internetu, v televizi, outdooru i v tištěné inzerci. V online prostředí ho pak budou doplňovat ambasadoři Machmud Muradov, elitní UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, aktuálně patnáctá nejlepší tenistka světa. Novou tváří se pak stal zkušený hokejový útočník Vladimír Sobotka.

„V rámci letní kampaně O2 TV dostane každý k nově zakoupenému O2 TV Boxu službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma. Díky této akci si tak zájemci mohou svůj set-top box a radost z něj užít naplno a prozkoumat vše, co O2 TV umí. Pro fanoušky jsme dále připravili výhodnější nabídku předplaceného tarifu Sport Plus, na kterém najdou nejlepší sportovní obsah včetně FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA či hokejové Tipsport extraligy. Při aktivaci do konce srpna ušetří divák za 12 měsíců přes 700 korun,“ doplnila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Předplacený tarif Sport Plus nabízí nejzajímavější sportovní kanály jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na těchto stanicích najdou fanoušci stovky atraktivních přenosů z FORTUNA:LIGY, hokejové Tipsport extraligy, Ligy mistrů UEFA, německé Bundesligy, italské Serie A nebo také španělské La Ligy.

Složení fotbalové redakce pro FORTUNA:LIGU 2022/2023


Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME