19.09.2022

TIKI-TAKA nabídne před reprezentační přestávkou výjimečné obsazení

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

Fotbaloví fanoušci určitě vyhlíží oblíbenou talk show TIKI-TAKA každé pondělí během sezony. Mezi hosty nebudou chybět Tomáš Řepka, David Limberský nebo „Vševěd“ Jiří Martínek. Nejnovější díl začne v pondělí 19. září ve 20.00 hodin a rozebere nejen víkendové zápasy FORTUNA:LIGY Sparta–Ostrava či Plzeň–Slavia. „Moc se těším už na natáčení, bude to pestré,“ usmívá se moderátor Petr Svěcený.

Deváté kolo FORTUNA:LIGY nabídlo třaskavé souboje, o kterých stojí za to pohovořit s odstupem i nadhledem. „Hledali jsme vhodné složení hostů. Několikrát nás napadlo, že bychom pozvali Tomáše Řepku, tak na který jiný zápas než Sparta–Baník by to mělo být, že? Plzeň bude reprezentovat David Limberský a dorazí i dva exslávisté Vladimír Šmicer s Danielem Pudilem. Tomáš Řepka získal čtyři tituly se Spartou, je bývalým reprezentantem. David Limberský má pět titulů s Plzní. V národním týmu byli úspěšní i vicemistr Evropy Vladimír Šmicer nebo Daniel Pudil,“ říká.

„Davida Limberského zveme častěji do našich studií i do pořadu TIKI-TAKA, Tomáš Řepka byl v naší talk show třikrát, ale už je to dávno. Na jeho jméno jsme se ptali ostatních hostů a všichni reagovali pozitivně,“ pokračuje Petr Svěcený.


Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Petr Svěcený (@petrsveceny)

Každý pořad TIKI-TAKA je jiný, podle jeho oblíbeného moderátora je důležité, aby na „place“ fungovala, jak se říká, chemie. „Někdy to sedne i neočekávaně skvěle. Nejbližší sestava je velmi různorodá, nicméně věřím, že do ní zapadne i doktor Vševěd. Když jsem se jeho soutěže zúčastnil, tak jsme o jeho případné účasti hovořili. Jsem rád, že pozvání přijal a věřím, že bude zajímavým hostem,“ tvrdí.

„Pro pořad TIKI-TAKA je dobrý termín pondělního večera, kdy máme lehký odstup od víkendového dění. Případné reakce na klíčové momenty se dějí v pondělí a my na ně stíháme reagovat. Pak bývá dostatek času, než se rozehraje další kolo. Nyní máme týden volno od FORTUNA:LIGY, o to více se pokusíme nejbližší vydání pořadu užít,“ dodává Petr Svěcený.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME