26.04.2024

Stanice O2 TV Sport nabídne ženské derby pražských „S“

SK Slavia Praha

Redakce O2 TV Sport

V sobotu 27. dubna se odehraje očekáváné derby žen mezi Slavií a Spartou. Utkání z pražské Fortuna Areny odstartuje na stanici O2 TV Sport již ve 14.40 hodin, kdy se v předzápasovém studiu moderátora Davida Nyče objeví expertky Simona Necidová a Aneta Dědinová. Největší zápas ženského fotbalu v Česku nabídne napínavou podívanou, navíc se očekává překonání diváckého rekordu v návštěvnosti.

Fotbalistky pražské Slavie přivítají sparťanky v rámci druhého kola nadstavbové části první ligy žen. Domácí mají aktuálně na své soupeřky z Letné náskok sedmi bodů, na svém kontě mají 43 bodů a Sparta 36 bodů.

„Přímý přenos plánujeme ve standardní televizní kvalitě, včetně předzápasového studia. Nabídneme stejný servis jako jsou diváci zvyklí ze zápasů FORTUNA:LIGY. Moderátor David Nyč přivítá ve studiu Simonu Necidovou a Anetu Dědinovou. Aktuální informace z hrací plochy pak bude přinášet dvojice reportérů ve složení Barbora Mlýnková a Václav Drážek,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. Samotným přímým přenosem bude provázet komentátorské duo Tomáš Radotínský a Vojtěch Šilhan.

Oba týmy vstup do nadstavby zvládly, Slavia přehrála liberecký Slovan 4:2 a druhá Sparta dokázala otočit vývoj zápasu proti Slovácku. V nedávném semifinále poháru dominovaly sešívané, které porazily letenský výběr 4:0.

Začátek studia: 14.40 hodin. Začátek zápasu: 15.00 hodin. Moderátor: David Nyč. Hosté: Simona Necidová a Aneta Dědinová. Komentátoři: Tomáš Radotínský a Vojtěch Šilhan. Reportéři: Barbora Mlýnková a Václav Drážek.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME