05.12.2023

Mladá Boleslav dohrává letní utkání s Plzní

FK Mladá Boleslav

Zdeněk Folprecht

Středeční program na O2 TV Sport obohatí FORTUNA:LIGA. Mladá Boleslav v dohrávce 6. kola přivítá Plzeň. Utkání se v původním srpnovém termínu neodehrálo kvůli účasti Viktorie v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy. Studio s moderátorem Davidem Sobiškem začíná v 16.40 hodin.

Souběžně hrané utkání Jablonec–Teplice mohou fanoušci sledovat v přímém přenosu na O2 TV Fotbal. Tento zápas měl být původně odehrán v sobotu, ale byl z důvodu nepříznivých povětrnostních podmínek odložen.

Středa 6. prosince od 17.00 hodin: FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň

Ještě před středečním zápasem připravil klub besedu s fanoušky, na níž se vedení ohlédlo za částí této sezony. „Na představenstvu jsme se bavili, že je důležité, abychom zvládli každý zápas úspěšně a aby přišlo co nejvíc fanoušků. Abychom se všichni snažili táhnout za jeden provaz a společně dosáhli vysněného cíle. Velkou radost nám dělají i fanoušci, kteří chodí na zápasy v hojnějším počtu než v dobách minulých. Měli jsme radost, že nám fanoušci aktivně fandili doma i venku,“ uvedl generální ředitel David Trunda.

Mladou Boleslav nyní čekají čtyři zápasy během deseti dnů. Tuto sérii odstartuje doma proti Plzni. „Myslím si, že jsme všichni dobře připravení a zvládneme to,“ prohlásil Vasil Kušej za hráčskou kabinu pro klubový web.

Západočechům se v nejvyšší soutěži příliš nedaří, vždyť pouze v jediném duelu z posledních pěti získali všechny tři body. V tom posledním remizovali 1:1 v Hradci Králové. „Myslel jsem si, že po vyrovnávací brance to ještě otočíme na naši stranu, bohužel naše brankové příležitosti jsme nedali. Utkání skončilo remízou a z pohledu dvou rozdílných poločasů to byla asi zasloužená remíza,“ uvedl po utkání hlavní kouč Miroslav Koubek.

Viktoria neprohrála s Mladou Boleslavi sedm utkání za sebou, v posledních třech navíc neobdržela branku. „Čeká nás nesmírně důležitý zápas, víme, jaká je situace v tabulce a budeme chtít i s podporou našich fanoušků v Boleslavi uspět,“ řekl před zápasem Lukáš Hejda pro www.fcviktoria.cz.

„S expertem Jakubem Podaným srovnáme výkonnost Plzně v této sezoně u nás a v Evropě. Reportérka Denisa Doležalová vyzpovídá hlavního kouče Středočechů Marka Kuliče, zprostředkuje i předzápasový názor hostující kabiny,“ poznamenal moderátor David Sobišek.

Středeční program FORTUNA:LIGY

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME