03.05.2022

Cenu za oddanost hokeji získal od O2 TV Sport Zbyněk Irgl

HC Vítkovice Ridera / Petr Kotala

Redakce O2 TV Sport

Cenu za oddanost hokeji uděluje od sezony 2019/2020 stanice O2 TV Sport. Po vzoru NHL je oceněn hráč, který dokonale kloubí své hokejové umění s oddaností, věrností a výdrží, či ten, kdo prošel náročným životním obdobím. Jejím držitelem pro rok 2021 je Zbyněk Irgl, cenu za oddanost hokeji převzal na galavečeru Hokejista sezony od šéfkomentátora O2 TV Sport Jana Homolky.

„Naším cílem je vždy ocenit hokejistu, kterého kromě sportovních dovedností zdobí i charakter a morálka. Snažíme se vybrat vždy někoho se silným životním příběhem,“ uvedl Tomáš Zetek, šéf hokejové redakce O2 TV Sport.

Zbyněk Irgl má za sebou úspěšnou kariéru, získal titul juniorského mistra světa, ze šampionátu dospělých má stříbro. V české extralize se může pochlubit ziskem dvou stříbrných a jedné bronzové medaile, vyhrál švýcarskou nejvyšší soutěž. „Zbyňka vždy zdobilo příkladné profesionální chování, během své aktivní kariéry byl ve všech týmech vzorem, trenéři se na něj mohli vždy spolehnout,“ pokračoval Zetek.

„Celá naše redakce vnímá Zbyňkovu úspěšnou kariéru a také jeho životní příběh, jak se popasoval se svou nejnáročnější zkouškou a že se dokázal vrátit do světa profesionálního sportu. Je nám ctí, že naše cena za oddanost hokeji je v této sezoně spojena právě se jménem Zbyňka Irgla,“ doplnil Tomáš Zetek.

Ocenění za oddanost hokeji od O2 TV Sport

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME