16.09.2024

O2 TV Sport se zapojí do pomoci. TIKI-TAKA podpoří sbírku SOS Povodně 2024

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

Tradiční pondělní večer je na stanici O2 TV Sport vyhrazen pro populární show TIKI-TAKA. Dnešní díl bude tentokrát ve znamení pomoci. Během vysílání celého pořadu mohou diváci O2 TV Sport podpořit sbírku SOS Povodně 2024, kterou organizuje Člověk v tísni. Mezi hosty moderátora Petra Svěceného se objeví herec Jakub Kohák, vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, brněnský patriot Petr Švancara, fotbalový agent Jan Podroužek nebo bývalý reprezentační trenér Karel Jarolím.

Ačkoliv byl víkendový kompletní program 8. kola Chance Ligy odložen kvůli mimořádné povodňové situaci na celém území České republiky, tak diváci O2 TV Sport o tradiční show TIKI-TAKA nepřijdou. Na fanoušky čeká dnes od 20.00 hodin řada témat například z prostředí mezinárodního fotbalu. Vedle toho bude tento díl věnován aktivní pomoci zasaženým povodněmi.

„Rozhodli jsme se, že během dnešního dílu podpoříme sbírku SOS Povodně 2024, kterou organizuje Člověk v tísni. Sportovní fanoušci drží při sobě, když je potřeba, tak dokážou vždy táhnout za jeden provaz. Věřím, že se nám podaří vybrat potřebné finance, které budou směřovat na pomoc zasaženým,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Diváci pondělního dílu TIKI-TAKA mohou sbírku na O2 TV Sport podpořit zasláním DMS ve tvaru: DMS SOSPOVODNE 90 na telefonní číslo 87 777 nebo darem na sbírkový účet 72027202/0300. Vybrané částky pomohou například s obnovou domů a bytů těch nejzranitelnějších, kteří si sami pomoci nedokážou.

„Povodně se v nějaké podobě dotýkají nás všech, rodinu TIKI-TAKA nevyjímaje. Například jedním z hostů měl být brankář Tomáš Koubek, bohužel se musel omluvit, jelikož řeší následky povodní. Za každý příspěvek na sbírku SOS Povodně 2024 jsem neskonale vděčný, a předem všem děkuji,“ dodal moderátor Petr Svěcený.

Více než sedm let přináší televizní pořad TIKI-TAKA zábavu pro všechny sportovní fanoušky. Od samého začátku bylo na stanici O2 TV Sport odvysíláno již 253 premiérových epizod. Do křesla zpovídaných usedlo téměř 420 hostů ze světa sportu, kultury i showbyznysu. Na českém televizním trhu se jedná o unikátní spojení fotbalu a zábavy.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME