Dnes

Brno míří do Hradce Králové

Mountfield HK

Redakce O2 TV Sport s využitím ČTK

Kometa i Mountfield ve středečních duelech prohrály, někdo získá první bod(y) v pátek. O2 TV Sport přinese atraktivní duel z Hradce Králové, moderátor Tomáš Zetek se přihlásí ze studia v 17.15 hodin.

Východočeši si chtějí spravit chuť po porážce v Litvínově. „Ve druhé třetině se Litvínov kvůli našim vyloučením dostal na koně a spadly mu tam nějaké góly. Ve třetí části jsme museli dotahovat, ale obrat už jsme bohužel nezvládli,“ ohlédl se pro www.mountfieldhk.cz Jakub Pour za úvodním duelem Hradce Králové v sezoně.

„Co jsem viděl, tak Kometa taky prohrála, takže bude stejně hladová jako my. Z minulých sezon si pamatuju, že většinou měla zkušené mužstvo, které po vstřeleném gólu skvěle bránilo. Určitě jim budeme chtít vnutit náš styl hry a dát první gól, aby museli hru otevřít. Těším se na zápas i fanoušky. Doufám, že si to spolu užijeme, zápas dotáhneme ke tříbodovému vítězství a všichni budeme odcházet spokojení,“ dodal.

Kometa měla po celé středeční utkání proti Bílým Tygrům střeleckou převahu a řadu šancí, ujala se až ta v 58. minutě, kdy se prosadil Kos. Srovnat se Kometě ale v hektickém závěru nepodařilo.

„Určitě rozhodla první třetina. Myslím si, že jsme byli ze začátku lehce nervózní. Dostali jsme dva góly, pak jsme víc tlačili. Měli jsme velké šance, které jsme ale nedali,“ hodnotil vstup do utkání Hynek Zohorna a pokračoval pro web klubu: „Těžko říct, jestli jsme začali až moc zakřiknutě. Nic nám nevycházelo, musíme se učit. Nešlo nám založení, budeme muset něco zlepšit a být každý zápas lepší a lepší. Zaměřit se musíme hlavně na forček, nějaká ta reakce na soupeře nám občas chybí.“

Nyní se soustředí na duel v ČPP Aréně: „Rozpačití z prvního zápasu určitě vůbec nejsme. Bylo to první kolo a sezona je dlouhá. Jdeme dál, v pátek je hrajeme zase. Každé utkání je důležité, musíme si hrát tu naši hru. Vůbec nehraje roli, jestli hrajeme tři zápasy venku v řadě.“

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME