09.02.2024

Slavný Super Bowl odvysílá stanice Premier Sport 2. Přímý přenos doplní živé studio i vstupy s fanoušky

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

V noci z neděle na pondělí se uskuteční jedna z největších sportovních akcí na světě – Super Bowl LVIII. Ve finále NFL se letos utkají San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs. Tento souboj mohou sledovat diváci O2 TV na stanici Premier Sport 2, chybět nebude obsáhlé předzápasové studio, přestávková half time show a nově jsou připraveny také vstupy s fanoušky z Hard Rock Cafe, kde se bude promítat přímý přenos na velkých promítacích plátnech.

Program na stanici Premier Sport 2 začíná v neděli už ve 23.30 hodin. Připraveno je obsáhlé studio, které ve složení Jan Štiegler, Ondřej Horák, Ladislav Fabo a Martin Hamza přinese všem příznivcům NFL rozbory, analýzy a aktuální informace. V pondělí 0.25 hodin pak přijde na řadu přímý přenos, ve kterém nebude chybět ani populární half-time show.

Letošní souboj o vítěze trofeje Vince Lombardiho se uskuteční na Allegiant Stadium v Las Vegas. „Proslavené město hříchu nabídne jeden z nejdražších stadionů na světě, jehož výstavba vyšla na dvě miliardy amerických dolarů. Znovu padají cenové rekordy za reklamy, když třicetisekundový vteřinový spot stojí 7 milionů dolarů a průměrná cena lístku se pohybuje okolo 9000 dolarů. O poločasové show vystoupí například osminásobný držitel ceny Grammy – zpěvák Usher,“ prozradil moderátor Jan Štiegler, jenž společně s Ladislavem Fabem odkomentuje i samotný živý přenos na Premier Sport 2.

Letošní novinkou ve vysílání je propojení s největší fanouškovskou akcí v České republice, která se koná v souvislosti s vysíláním finálového večera amerického fotbalu v pražském Hard Rock Cafe. V legendárním podniku hned vedle Staroměstského náměstí bude možné sledovat Super Bowl na pěti plátnech a 36 plazmových obrazovkách. „Na místě bude přítomna reportérka Markéta Svačinová, která zprostředkuje atmosféru přímo z místa dění, včetně ohlasů a reakcí fanoušků,“ doplnil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Jak sledovat Super Bowl v O2 TV?

Kanál Premier Sport 2, jehož hlavním tahákem je vedle NFL také prestižní Liga mistrů UEFA, je součástí tarifů O2 TV Bronzová, O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. Další možností je pořízení tarifu Sport Premium nebo O2 TV Sport Max.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME