Včera

Vzhůru na západočeské derby!

HC Energie Karlovy Vary

Redakce O2 TV Sport s využitím ČTK

Atraktivní souboj Karlových Varů s Plzní nabídne další přenos z Tipsport extraligy na O2 TV Sport. Oba celky dělí jediný bod, půjde tedy i o jejich postavení v tabulce. Moderátor Tomáš Zetek se s experty Patrikem Eliášem a Romanem Málkem přihlásí v 16.45 hodin.

Energie, jež doma uspěla ve dvou z předchozích tří zápasů za tři body, naposledy dvakrát vyhrála v prodloužení, pětkrát za sebou ale nedokázala naplno bodovat.

„Na derby se hrozně moc těším. Zápas s Plzní, přijde plná hala, bude skvělá atmosféra. A já doufám, že vyhrajeme!“ těší se na pátek Vít Jiskra.

Plzeň prohrála třikrát v řadě, ve středu ztratila duel s Kladnem v čase 59:57, kdy skóroval dokonce v oslabení Petr Straka.

„Musíme se z toho poučit, takový kolaps se již nesmí opakovat,“ řekl útočník Dominik Simon. Plzeň teď čekají tři zápasy venku: „Musíme jít povzbuzení, s čistým stolem a snažit se získat nějaké body. Venku se nám zatím hraje lépe, vždy to z nás nějak spadne, po tomto zápase pro nás bude větší výzva uspět. Snad si s tím poradíme.“

Ostatní utkání 10. kola Tipsport extraligy

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME