24.10.2023

Arsenal míří do Sevilly

Sevilla FC

Redakce O2 TV Sport

Zajímavý duel nabídne úterní program Ligy mistrů na Premier Sport 2. Moderátor Petr Svěcený s hosty Tomášem Rosickým a Zdeňkem Folprechtem provedou fanoušky duelem Sevilla–Arsenal, a to od 20.20 hodin.

Úterý 24. října 2023: Sevilla FC – Arsenal FC

Dva zápasy – dvě remízy. Taková je bilance Sevilla ve skupině B Ligy mistrů. Španělský klub nejprve hrál 1:1 s Racingem Lens, čtyři góly padly v jeho duelu v Eindhovenu.

„Vzhledem k tomu, že jsme nevyhráli ve dvou úvodních zápasech soutěže, potřebujeme vyhrát. Máme tu příležitost a jsme na ni připraveni. Čeká nás 90 minut tvrdé práce, čelíme skvělému soupeři, jsme ale připraveni,“ řekl pro www.sevillafc.es trenér Diego Alonso.

V posledním utkání španělské nejvyšší soutěže Sevilla remizovala 1:1 s Realem Madrid. „Ukázali jsme, že jsme schopni soutěžit na nejvyšší úrovni, ale zítřejší zápas bude samozřejmě vyžadovat něco jiného. Uděláme vše, abychom získali tři body Budeme hrát, jako by to bylo finále,“ dodal.

Po sedmi letech hrají fotbalisté Arsenalu nejprestižnější fotbalovou klubovou soutěž. Londýnský klub do ní vstoupil výhrou 4:0 nad PSV Eindhoven, poté podlehl 1:2 Racingu Lens. V průběžné tabulce skupiny B je tak druhý.

„Soupeři jsou opravdu dobří a vyhrát venku je vždy těžké. Všechny top týmy se zlepšuje, vidíte u nich posuny,“ uvedl pro www.arsenal.com Mikel Arteta.

„Všichni dobře víme, co nás čeká. Seville se sice v lize úplně nedaří, jenže i tak má obrovské kvality a vyhrát na její půdě je nesmírně složité. Náš soupeř o víkendu remizoval s Realem Madrid a daleko neměl ani k výhře, což hovoří za vše,“ dodal.

Do studia Premier Sport 2 zavítá také Tomáš Rosický. „S ním i se Zdeňkem Folprechtem probereme špatný start Sevilly do sezony. U Arsenalu se zaměříme na nového kouče Mikela Artetu,“ uvedl moderátor Petr Svěcený.

Začátek studia: 20.20 hodin. Moderátor: Petr Svěcený. Experti: Zdeněk Folprecht a Tomáš Rosický. Komentátoři: Tomáš Radotínský a Radek Šilhan.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME