24.10.2023

Lazio čeká souboj v Rotterdamu

Feyenoord Rotterdam

Redakce O2 TV Sport

Liga mistrů na Premier Sport 2 pokračuje. Středeční večer obohatí souboj Feyenoord Rotterdam – Lazio Řím. Předzápasové studio s moderátorem Liborem Boučkem startuje v 18.00 hodin.

Středa 25. října 2023: Feyenoord Rotterdam – S. S. Lazio Řím

Feyenoord vstoupil do Champions League výhrou 2:0 nad Celticem Glasgow, utkání na půdě madridského Atlética se mu ale příliš nepovedlo, ač v duelu dvakrát vedl, tak prohrál 2:3. Z posledních devíti soutěžních utkání ale nezvládl pouze to v hlavním městě Španělska.

„Čeká nás herně úplně jiný soupeř oproti Atléticu. V nizozemské nejvyšší soutěži a předchozích zápasech jsme udělali dobrý dojem a hrajeme doma, takže si myslím, že máme velkou šanci,“ poznamenal kouč Feyenoordu Arne Slot pro web klubu. Celek z Rotterdamu se o víkendu stejně jako Lazio naladil na vzájemný souboj ligovou výhrou, a to 4:0 nad Vitesse.

Lazio má na kontě o jeden bod víc než Feyenoord, protože k výhře nad Celticem přidalo i remízu s Atléticem, tu vydobyl v páté minutě nastavení poté, co skóroval brankář Provedelem. Svěřenci Maurizia Sarriho stoupají v italské nejvyšší soutěži, zvítězili ve čtyřech z posledních pěti utkání.

„Feyenoord střílí góly s pozoruhodnou důsledností. Od té doby, co v minulé sezoně prohrál s Římem v Evropské lize, Feyenoord neprohrál ve 22 zápasech,“ upozornil kouč Lazia.

Začátek studia: 18.00 hodin. Moderátor: Libor Bouček. Komentátoři: Vlastimil Kaiser a Václav Pilný.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME