06.11.2023

PSG míří na San Siro

AC Milán

Redakce O2 TV Sport

Jistě parádní fotbal nabídne další souboj v Lize mistrů na Premier Sport 2. Paris Saint-Germain míří do Milána, kde se střetne s AC. Předzápasové studio s moderátorem Liborem Boučkem startuje ve 20.20 hodin.

Úterý 7. listopadu 2023: AC Milán – Paris Saint-Germain FC

S jasným cílem zvítězit půjdou do souboje s PSG fotbalisté AC Milán. Ostatně je to pro ně důležité, chtějí-li postoupit dál. Loňský semifinalista potřebuje nutně zvítězit! „Musíme tomu věřit. Musí to být náš zlomový bod v Lize mistrů, nemůžeme se ohlížet na výsledky jiných týmů a prostě bodovat sami. Soupeř je na velmi vysoké úrovni, my však máme několik silných hráčů a máme i ty správné nápady,“ vyhlásil kouč AC Milán Stefano Pioli.

Milán prohrál první vzájemný duel ve francouzském hlavním městě jednoznačně 0:3. „Z Paříže jsme pochopili, že úroveň koncentrovanosti musí být veliká. PSG může udeřit kdykoliv, zároveň je ovšem týmem, který také dělá chyby. Budeme muset být pozorní a připraveni využít každou příležitost,“ dodal osmapadesátiletý trenér.

Zatímco výsledky AC nemají zrovna vzestupnou tendenci, forma PSG stoupá vzhůru. Vždyť pařížský gigant vyhrál šest utkání za sebou a věří, že na ně naváže i v Itálii.

„Chci být optimista, jako před každým zápasem. Čeká nás těžký soupeř na historickém stadionu. Vidím, že hráči se na tento zápas opravdu těší. Víme, co chceme hrát, i když proti tak těžkým soupeřům, kteří v této skupině potřebují body, stejně jako každý jiný tým, to bude těžké,“ prohlásil kouč PSG Luis Enrique.

„Před každým zápasem vždy studujeme, jak naši soupeři hrají. Máme velmi jasný cíl a chceme, aby se soupeř přizpůsobil naší hře a ne naopak. Když nemáme míč, chceme ho získat – co nejrychleji zpět. Chceme hrát stejně jako doposud,“ uzavřel.

Začátek studia: 20.20 hodin. Moderátor: Libor Bouček. Komentátoři: Vlastimil Kaiser a Radek Šilhan.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME